Om mig

Jag som skriver på den här sajten heter Tess och jag är 26 år gammal, eller ung kanske man ska säga. Jag har bott i olika delar av landet, men bäst tycker jag om Stockholm, dels för att det är en otroligt vacker stad och dels för att utbudet är stort oavsett om det gäller shopping, nöje, restauranger eller kultur. Det är helt enkelt en stad som man kan hitta det mesta i, men där det ändå går att komma ut i naturen relativt snabbt. Någon gång hoppas jag dock på att få möjlighet att flytta till New York och bo där några år. Det är en helt fantastisk stad som inte går att jämföra med någon annan stad i världen. Det är en stad där jag tror att jag skulle kunna trivas bra med att bo, antingen något år eller kanske resten av livet.

Jag studerar halvtid och läser psykologi för tillfället, men vad jag så småningom kommer att jobba med vet jag inte ännu. Jag hoppas på att det kommer att bli något som har med skönhet eller mode att göra. Att utbilda mig till hudterapeut står högt upp på önskelistan, och drömmen är att kunna öppna en egen salong för hudvård och makeup en vacker dag. På det sättet skulle jag kunna få jobba med min hobby och det skulle vara en fantastisk möjlighet. Det får dock vänta tills jag har blivit färdig med den här kursen i psykologi eftersom jag behöver den för att få fullständig behörighet till hudterapeututbildningen. Om allt går som planerat påbörjar jag sedan en 2-årig KY-utbildning och är sedan diplomerad hudterapeut och kan öppna den där salongen som jag alltid har velat ha, och då hoppas jag på att få träffa er alla där.

Jag har jobbat som frilansskribent under en ganska lång period, och under vissa perioder har skrivandet till stor del handlat om olika hudvårdsprodukter och krämer som används i ungdomsbevarande syfte, samt om vad som är bra för huden och resten av kroppen och om vilka ämnen som kan vara skadliga. I och med dessa uppdrag har jag lärt mig en hel del om olika skönhetsprodukter och jag har lärt mig mycket om vilka produkter man bör undvika och vilka som verkligen ger effekt. Den kunskapen vill jag gärna dela med mig av eftersom jag tycker att det är viktigt att alla får veta att långt ifrån alla de produkter man kan köpa i butikerna är hälsosamma och effektiva.

Skönhetsprodukter och kläder har som sagt alltid legat mig varmt om hjärtat men jag har givetvis andra intressen också. Heminredning är ett sådant och jag lägger mycket tid på att inreda mitt hem, och jag kommer ofta hem med nya prylar till lägenheten. Nya kuddar, gardiner, mattor och fotoramar kan göra så mycket för att göra en plats med hemtrevlig, och sådant är väldigt viktigt för mig. Bortsett från det så går en hel del av min tid åt till läsning. Jag läser gärna romaner, men även biografier och olika typer av faktaböcker går hem hos mig. Jag är något av en allätare när det gäller litteratur och jag tillbringar gärna mina kvällar i soffan med en bra bok. Det är avkopplande och jag lär mig mycket av det jag läser och man får chansen att drömma sig bort från vardagen en stund när man sjunker in i en riktigt spännande roman.

Att träffa vänner är förstås något som jag tycker om att göra, och det spelar inte så stor roll om det är över en fika, en gemensam shoppingrunda, en kväll på stan eller bara framför en bra film hemma i soffan. Om man är i gott sällskap så spelar aktiviteten mindre roll.

Resa är något som står högt uppe på min lista över saker som jag gillar att göra. Jag är inte speciellt mycket för skidresor eller solsemestrar utan jag föredrar att besöka olika städer och njuta av stadslivet i olika länder. Jag tycker att det är intressant att besöka muséer och andra sevärdheter i de olika städerna som jag besöker och jag tackar förstås inte nej till några shoppingrundor när jag är utomlands heller. Några städer som jag är extra förtjust i är som jag redan nämnt New York, men också Milano, Paris, Frankfurt, London och Prag. Jag skulle kunna nämna hur många som helst eftersom de flesta städer man besöker har sin egen charm, men det här är några av mina absoluta favoriter. Om ni är ute efter att bättra på ert utseende genom att handla riktigt bra skönhetsprodukter eller kläder så kommer ni absolut att gilla de här städerna om ni besöker dem.

Att jag bestämde mig för att driva den här webbsajten beror på att skönhet och mode alltid har varit två av mina främsta intressen, och genom den här sajten får jag möjlighet att dela det här intresset med er som besöker sidan. Jag får möjlighet att dela mina tips med er när jag har testat eller hört talas om riktigt bra skönhetsprodukter, och förhoppningsvis kanske jag också kan få några intressanta tips från andra om nya, spännande produkter. Tillsammans kan vi hjälpas åt att hitta de allra bästa sakerna som kan hjälpa oss att förbättra våra utseenden så mycket som det bara går på ett enkelt sätt.

Botox och plastikkirurgi har aldrig varit så populärt som nu och många väljer att ta hjälp av dessa metoder för att bättra på sitt utseende. För mig känns det inte aktuellt, men däremot gör jag gärna det bästa av utseendet med hjälp av olika produkter som man kan köpa i vanliga butiker eller på nätet. Det finns otroligt många bra krämer, lotions, makeupprodukter, hårvårdsprodukter, rengöringsprodukter, accessoarer och annat som gör att man ser bättre ut, och ofta behöver det inte ens kosta mycket pengar. Det är just sådana saker som jag vill visa upp på den här sajten eftersom jag vill att alla ska få möjlighet att testa dem och upptäcka hur bra de faktiskt fungerar.

Lämna en kommentar